Ajax dichtbij gewenste defensieve versterking: ‘Niets staat komst Josip Sutalo nog in de weg’

Josip Sutalo

Volgens diverse media staat Ajax op pole position om zich te versterken met Josip Sutalo. Andere mogelijk geïnteresseerde clubs als Napoli en Fiorentina zouden inmiddels hun oog hebben laten vallen op andere verdedigers waardoor Ajax momenteel de grootste kanshebber lijkt te zijn om de verdediger van Dinamo Zagbreb aan te trekken.

Met name Fiorentina leek heel erg concreet voor de 23-jarige Kroaat. De middenmoter zocht een centrale verdediger door het vertrek van Igor naar Brighton & Hove Albion. Volgens sportjournalist Alfredo Pedullà zou die club nu hun oog hebben laten vallen op Yerry Mina, die deze zomer transfervrij vertrok bij Everton.

Ondanks dat Napoli en Fiorentina lijken af te zien van de komst van de Kroatisch international is Ajax nog lang niet zeker van zijn komst. Dat heeft alles te maken met de situatie waarin de topclub uit Kroatië zich momenteel in bevindt. De club is momenteel actief in de voorrondes van de Champions League en willen zowel Sutalo als Luka Ivanusec in ieder geval niet kwijt totdat de club is uitgeschakeld ofwel de groepsfase is bereikt.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties