Mats Wiefer wil deze zomer niet weg bij Feyenoord: ‘Onder Arne Slot kan ik nog veel beter worden’

Mats Wieffer

Tegenover het Algemeen Dagblad laat Mats Wieffer weten dat hij voorlopig nog niet weg wil bij Feyenoord. De 23-jarige middenvelder veroverde afgelopen seizoen een basisplaats bij de landskampioen en maakte zelfs al zijn debuut in het Nederlands Elftal. Door zijn goede optredens gingen er geruchten dat bijvoorbeeld AC Milan interesse zou hebben in een overname.

“Ik zie mezelf nóg de kleedkamer bij Oranje binnen lopen”, laat Wieffer optekenen in het Algemeen Dagblad. “Het was niet dat ik zenuwachtig was, ofzo, maar enig ongemak voelde ik wel. Zo van: wat heb ik hier te zoeken zeg, tussen al die grote namen? Maar goed, uiteindelijk stel je je voor aan je ploeggenoten en gaat ook dat weer vanzelf. Nu ik erop terugkijk, zeg ik: prachtig om mee te maken.”

Over een mogelijk vertrek deze transferzomer bij Feyenoord is de geboren Tukker duidelijk. Hij wil zich namelijk graag verder ontwikkelen onder Arne Slot. “Hij is technisch en tactisch zo sterk, denkt zó over het spelletje na. Je merkt pas echt hoe goed hij is als je met hem werkt, vandaar dat ik per se bij Feyenoord wil blijven. Ik denk dat ik onder hem nog veel beter kan worden. En dat verlang ik ook van mezelf. Ik móet beter, veel beter.”

Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties