Wesley Sneijder komt met opmerkelijk statement en maakt excuses richting F-Side

Wesley Sneijder F-Side

Wesley Sneijder heeft zijn excuses aangeboden aan de F-Side van Ajax. Via Instagram laat de voormalig Oranje-international weten gesproken te hebben met de harde kern van de Amsterdamse club. De F-Side was halverwege juli alles behalve blij toen er geruchten gingen dat de oud-middenvelder mogelijk terug zou keren in een rol bij de Amsterdammers.

Toen dat nieuws naar buiten kwam reageerde de F-Side verbolgen middels een statement: “Als Sneijder komt, is het oorlog. We zullen direct duidelijk zijn: deze dwaas is absoluut NIET welkom bij onze club”, luidde het statement. Dat heeft alles te maken met een licht provocerend filmpje dat Wesley Sneijder een paar jaar geleden opnam in de auto. Op weg richting Amsterdam zong hij mee met een typisch Utrechts liedje en dat ging er bij veel Amsterdamse fans niet in.

Inmiddels hebben beide partijen elkaar dus al gesproken: ‘Ik heb met de F-Side gesproken. Over mij. Over wat ik in het verleden heb gedaan wat niet handig was. Daarvoor mijn excuses gemaakt!’ ‘Maar vooral over Ajax’, zo is te lezen in het bericht. ‘Ajax is voor mij veel meer dan een voetbalclub. Ajax is familie. Ik ben een ras Utrechter. Voor mij geldt ook: voor eens een Ajacied, voor altijd een Ajacied.’

https://www.instagram.com/wesleysneijder/
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
SCF
SCF
3 maanden geleden

Loser!!!